دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت: ۰۶:۱۱:۱۴

کارنامه حوزه مالیاتی استان مرکزی درخشان است

استاندار مرکزی گفت: کارنامه حوزه مالیاتی استان مرکزی در سال گذشته درخشان است و ماموریت های دریافت سهم مالیاتی با دقت و جدیت انجام شده است.

استاندار مرکزی:

کارنامه حوزه مالیاتی استان مرکزی درخشان است

حوزه مالیاتی استان مرکزی

کارنامه حوزه مالیاتی استان مرکزی درخشان است

به نقل از ایرنا، سید علی آقا زاده عصر پنجشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی در اراک افزود: این دستگاه پارسال 94 درصد از پیش بینی بودجه ای استان مرکزی را تحقق بخشید که جای تشکر دارد.
وی بیان کرد: در سایه همدلی و تعامل می توان مشکلات اقصادی را رفع کرد و راهبردهای توسعه محور را در استان سرعت بخشید.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: مجلس شورای اسلامی پیشنهادی در خصوص تفاوت نرخ ارز برای خریدهای خارجی یا موارد بلاتکلیف پیشنهاد کرده که هفته آینده بررسی می شود.
سید مهدی مقدسی افزود: در این راستا پیشنهاد شده در مواردی که نرخ ارز 42 هزار ریال مطرح است در صورت اعطای تسهیلات ارزی به متقاضی، زمان بازپرداخت تسهیلات از دلار به ریال باشد و تفاوت آن باید توسط دولت پرداخت شود.
وی بیان کرد: این اقدام اگر مصوب و عملیاتی شود ریسک معاملات و قدرت تصمیم گیری را بالا می برد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سال جدید با چالش های اقتصادی زیادی آغاز شد، گفت: در بدو شکل گیری دولت تدبیر و امید نرخ دلار در کشور 34 هزار ریال بود و در مدت 2 ماه با وجود اینکه هنوز اقدام های عملی ویژه ای صورت نگرفته بود این نرخ به 30 هزار ریال کاهش یافت.
وی گفت: این مهم به دلیل امید مثبت به آینده رقم خورد اما، در چند ماه گذشته جدای از دلایل منطقی اقتصادی و فشارهای بین المللی، ترویج فضای ناامیدی به این وضعیت دامن زده است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: دولت تصمیمات خوبی را در هفته های اخیر برای ثبات قیمت ارز داشته که البته شاید کمی دیر بوده اما امید است که اثر خود را نمایان کند.
مقدسی اظهار کرد: ثبات در تصمیمات بازار ارز، اطمینان بخشی برای تولیدکننده، صادر کننده و وارد کننده فراهم می کند.
وی گفت: مصوبات گذشته شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی باید به طور کامل اجرایی شود و تنها درمواردی که دلایل قانع کننده ارائه شود اجرایی نشدن مصوبات بلامانع است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی نیز دراین نشست گفت: بهبود محیط کسب و کار تنها با فعالیت قوای سه گانه صورت محقق نمی شود و همه در رونق اقتصادی سهیم هستند و باید با همدلی، شناخت مشکلات و استفاده از ظرفیت های قانونی، فضای کسب و کار را بهبود بخشند.
سعید فرخی بیان کرد: بخش خصوصی رسالت سنگینی در بهبود فضای کسب و کار دارد که نباید از آن غفلت کرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: رهبر معظم انقلاب سال جاری را به نام حمایت از کالای ایرانی نامگذاری کرده که این مهم با همدلی، دلسوزی و کار مضاعف محقق خواهد شد.
منوچهر توسطی افزود: برای تحقق حمایت از کالای ایرانی بخش خصوصی و دولتی باید در کنار یکدیگر حرکت کنند و مردم نیز با خرید کالای ایرانی قوت قلبی تولیدکنندگان را افزایش دهند.
وی بیان کرد: بر اساس مطالعه بانک جهانی، رتبه ایران در محیط کسب و کار در بین 190 کشور جهان، 124 است که می طلبد در بهبود این جایگاه اقدام لازم صورت بگیرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: شورای گفت و گو فرصتی مناسب برای تقویت گفتمان سازی بخش دولت و خصوصی برای بهبود فضای کسب و کار، افزایش تولید و تجارت است که می تواند در اشتغالزایی و تولید ثروت نیز تاثیرگذار باشد.
در این نشست اتاق بازرگانی استان مرکزی گزارشی از بانک جهانی در خصوص بهبود محیط کسب و کار در سال 2018 را ارائه کرد و مشکلات شهرک های صنعتی این استان در خصوص مالیات بر ارزش افزوده بررسی و مقرر شد این موضوع کارشناسی دقیق تری شود.
بانک های عامل استان مرکزی نیز در این نشست مکلف شدند دفترچه های دارای قرارداد واحدهای صنعتی با شرکت شهرک های صنعتی این استان را به عنوان وثیقه برای دریافت تسهیلات قبول کنند.
استان مرکزی با دارا بودن 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.

انتهای پیام/ح

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
چند رسانه ای

سیستان و بلوچستان مشکل آب دارد…

قصه آب …

چرا کارگران هپکو از رئیسی تشکر کردند؟

پدری از جنس صبر و مقاومت