جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت: ۰۶:۳۰:۳۳

پیگیر مطالبات کارگری هپکو و آذرآب تا حل مشکلات هستم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: پیگیر مطالبات کارگری هپکو و آذرآب تا حل مشکلات هستم.

وزیرکار و تعاون در جمع کارگران هپکو:

پیگیر مطالبات کارگری هپکو و آذرآب تا حل مشکلات هستم

کارگری هپکو و آذرآب

پیگیر مطالبات کارگری هپکو و آذرآب تا حل مشکلات هستم

به نقل از تسنیم، علی ربیعی دقایقی پیش در شرکت هپکو با اشاره به بهبود شرایط زندگی و کارگران اظهار داشت: امیدواریم به برکت خون امام حسین(ع) بتوانیم  در کنار شما و با تصمیمات درست کاری کنیم که روز به روز  جامعه و مردم ما وضعیت بهتری را تجربه کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه شنبه و یکشنبه هفته آینده تعطیل است دوشنبه و سه شنبه هم فرصت پیگیری کار‌های شما را داریم و سعی می‌کنم که در فرصتی نه چندان دور با شرایط و شکل دیگری باز در خدمت شما باشم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: یادم است  سال‌هایی که در استان‌های مختلف تشکل‌های استانی ایجاد می‌کردیم مسئولیت تشکیل تشکل‌های کارگری  اراک بر عهده من بود و به عنوان شورا‌های کارگری و نماینده کارگران آمدم و امروز قسمت بود که به عنوان وزیر سفر کنم و باز هم به هر شکلی که شده در خدمت شما هستم.

ربیعی بیان کرد: زندگی ما چیزی جز این نیست که احساس کردیم کشورمان رو به قهقرا می‌رود و فاصله حقوق کارگر و تورم به قدری عمیق شد که قدرت خرید کارگر کاهش پیدا کرد.

وی ادامه داد: در همین ایام ماه محرم خدا را شاهد می‌گیرم که از این وضعیت حتی یکذره هم خوشحال نیستم، یک شب با کارگران فولاد نشست داشتم و تاسف خوردم که کارگری که بی تقصیر است در دمای 900 درجه پای کوره بایستد و 4 ماه حقوق نگیرد و یا کارگر دیگری که 9 ماه است حقوق نگرفته ناراحت کننده است این درحالی است که در خصوصی سازی شدن این کارخانه‌ها نه من و نه هیچ‌کس دخیل نبوده اما من احساس مسئولیت می‌کنم و همه مسئول هستیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: 230 هزار ریزش نیرو را در این دولت تدبیر کردیم و توانستیم از ادامه آن جلوگیری کنیم و ما حق نداریم از اتفاقاتی که به دولت ربطی ندارد عکس بگیریم، باور کنید بسیار خوشحال هستم از اینکه در جمع شما حضور دارم و دوست داشتم با لباس هپکو در بین شما حاضر شوم.

ربیعی خاطرنشان کرد: نباید این اتفاقات ناگوار رخ دهد و من از همه شما عذر خواهی می‌کنم، کارخانه مانند خانه است و باید همانطور که در خانه آرامش وجود دارد در کارخانه هم آرامش و امنیت شغلی وجود داشته باشد اما باید این را هم در نظر بگیریم که امنیت جامعه هم مهم است و اگر امروز شما فریاد می‌زنید و ناگوار برخورد می‌شود باز در سایه ثباتی است که ما داریم.

وی اضافه کرد: از خانه تا کارخانه و از کارخانه تا خانه خط سیر اعتماد ما است، من به کارخانه می‌آیم که از انرژی و وقت و فیزیک تن استفاده کنم و معیشت خانواده را تامین کنم تا خانواده در آسایش و لذت بخش زندگی کند.

انتهای پیام/ح

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
چند رسانه ای

سیستان و بلوچستان مشکل آب دارد…

قصه آب …

چرا کارگران هپکو از رئیسی تشکر کردند؟

پدری از جنس صبر و مقاومت