دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت: ۰۶:۴۹:۴۶

«واردات بی‌رویه» مغایر با سیاست‌های «اقتصاد مقاومتی» است/بسترسازی برای رانت، با دلار ۴۲۰۰ تومانی

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: بخش زیادی از واردت مربوط به کالاهای مشابه تولید داخل است که این امر ضمن نابودی بسیاری از واحدهای تولیدی، خود مغایر با سیاست های اقتصاد مقاومتی است.

نماینده مردم ساوه و زرندیه؛

«واردات بی‌رویه» مغایر با سیاست‌های «اقتصاد مقاومتی» است/بسترسازی برای رانت، با دلار ۴۲۰۰ تومانی

واردات بی‌رویه

«واردات بی‌رویه» مغایر با سیاست‌های «اقتصاد مقاومتی» است/بسترسازی برای رانت، با دلار ۴۲۰۰ تومانی

محمدرضا منصوری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس و نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیار آفتاب؛ در خصوص عملکرد دولت در حوزه اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصادمقاومتی نسخه شفابخش مشکلات اقتصادی است که تحقق آن می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات کشور باشد.

منصوری به حجم بالای نقدینگی در کشور اشاره کرد و افزود: چنانچه سیاست های اقتصاد مقاومتی مورد توجه قرار گرفته بود، می‌شد حجم نقدینگی را به سمت تولید سوق داد که این موضوع علاوه بر افزایش تولید بر افزایش اشتغال نیز موثر بود.

افزایش نقدینگی عامل اصلی مشکلات اقتصادی کشور

وی ادامه داد: متاسفانه امروز شاهد هستیم که این سیل نقدینگی با ورود به بازار طلا، سکه و مسکن این بازار را به شدت تحت تاثیر خود قرار داده و با تاثیرگذاری بر سایر کالاها شرایط رکود تورمی را به وجود آورده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اینکه در کشور مالیات های واقعی از سرمایه ها دریافت نمی شود، بیان کرد: در هیچ جای دنیا اینگونه نیست که افراد بدون پرداخت یک ریال مالیات، میزان بالایی سرمایه جمع آوری کنند.

بالا بودن قیمت تمام شده تولید در ایران/«واردات بی‌رویه» مغایر با سیاست‌های «اقتصاد مقاومتی» است

منصوری به بالا بودن هزینه تولید در کشور هم اشاره کرد و گفت: این موضوع هم باعث شده تا تولید در داخل کشور به خوبی توسعه پیدا نکند.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی واردات بی رویه را یکی از موانع عدم تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و اضافه کرد: بخش زیادی از واردت مربوط به کالاهای مشابه تولید داخل است که این امر ضمن نابودی بسیاری از واحدهای تولیدی، خود مغایر با سیاست های اقتصاد مقاومتی است.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه در کشور ظرفیت های بالقوه ای در بخش های مختلف وجود دارد، استفاده از این منابع کمک می کند تا با تکیه بر توان داخل، پایه های اقتصاد کشور را تقویت کرد که این موضوع نشات گرفته از سیاست های اقتصاد مقاومتی است که متاسفانه در سال های اخیر کمتر به آن توجه شده است.

منصوری به شرایط فعلی بازار ارز هم اشاره کرد و گفت: فاصله میان نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی با نرخ ارز آزاد، باعث شده تا برای عده‌ای رانت و زمینه سوء استفاده فراهم شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه مدیریت بازار ارز نیازمند مدیریت بهتری از سوی دولت است، خاطرنشان کرد: دولت با بالا بردن قیمت دلار هزینه واردات و کالاهای لوکس را افزایش دهد.

انتهای پیام/ح

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
چند رسانه ای

سیستان و بلوچستان مشکل آب دارد…

قصه آب …

چرا کارگران هپکو از رئیسی تشکر کردند؟

پدری از جنس صبر و مقاومت