یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت: ۰۱:۲۹:۱۴

کاهش نرخ بیکاری نیازمند زمان است / افزایش نرخ بیکاری در ۲۲ استان کشور

زمانی قمی استاندار مرکزی با اشاره به اینکه کاهش نرخ بیکاری زمان بر است گفت: شاهد افزایش نرخ بیکاری در ۲۲ استان کشور بوده ایم.

استاندار مرکزی:

کاهش نرخ بیکاری نیازمند زمان است / افزایش نرخ بیکاری در ۲۲ استان کشور

محمود زمانی قمی، استاندار مرکزی در نشست هم اندیشی رؤسای اتاقهای اصناف سراسر استان مرکزی و اتحادیه های صنفی اراک در مورد افزایش نرخ بیکاری و تلاش برای دولت برای کاهش آن مطالبی بیان کرد که در ادامه می خوانید:
استاندار مرکزی گفت: همه مسئولین باید نسبت به مردم جامعه خدمت کنند و رضایت آنها را کسب کنند.

زمانی قمی اظهار کرد: مدیران توجه داشته باشند فلسفه حکومت رضایت خلق است که آسایش داشته باشند و رضایت خداوند هم در گروه رضایت خلق است.

وی ادامه داد: در استان اجازه نمی دهیم کارمندی در دستگاه های اجرایی اقدامی را خلاف رضایت مردم انجام دهد و در گزارشی در این خصوص داریم از اختیارات قانونی برای برخورد استفاده خواهم کرد.

استاندار مرکزی در ادامه با اشاره به اینکه کاهش نرخ بیکاری نیازمند زمان است افزود: دولت تمام تلاش خود را در جهت کاهش نرخ بیکاری انجام می دهد.

زمانی قمی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری در استان مرکزی روند کاهشی داشته است ادامه داد: متاسفانه نرخ بیکاری در ۲۲ استان کشور روند افزایشی داشته است.

وی در خصوص قاچاق کالا بیان کرد: همان طور که رهبر انقلاب بیان کردند در زمینه برخورد با قاچاق کالا باید با باند های عمده برخورد شود و نباید در این خصوص با واحدهای خرده فروشی برخورد شود.

در این جلسه مقرر شد مشکلات اتحادیه های صنفی دسته بندی شود و در جلساتی با حضور مسئولین مربوطه رسیدگی شود.

در این جلسه تعدادی از روسای اتاقهای اصناف سراسر استان مرکزی و اتحادیه های صنفی ارک مسائل و مشکلات خود را بیان کردند.

ضرورت ارائه تسهیلات ارزان قیمت به اصناف در شرایط رکود بازار

جمشید زند رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی در ادامه این نشست گفت: اصناف و بازاریان در دوران‌های مختلف با تلاش کوشش دین خود را به انقلاب ادا کرده اند.

زند اظهار کرد: اصناف و بازاریان در دوران تحریم ها و در شرایطی که اوضاع اقتصادی کشور مناسب نبود به‌رغم مشکلات فراوان، لحظه‌ای از خدمت به مردم غفلت نکرد.

وی در ادامه به جایگاه اصناف استان در کشور اشاره کرد و ادامه داد: در کشور ۳۹۶ اتاق اصناف وجود دارد که ۱۲ اتاق در استان مرکزی فعالیت دارد. همچنین از ۷ هزار و ۴۹۶ اتحادیه صنفی کشور ۱۹۲ واحد صنفی در استان مرکزی فعالیت دارند.

فعالیت بیش از ۴۴ هزار واحد صنفی در استان مرکزی

رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی بیان کرد: ۴۴ هزار ۱۳۶ واحدصنفی دارای پروانه در استان فعال هستند که اراک بیشترین واحدهای صنفی و آشتیان کمترین واحد را در خود جای داده است.

زند با اشاره به اینکه ۶۹ هزار نفر در استان مرکزی در واحدهای صنفی اشتغال دارند، افزود: امسال که از سوی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان سال اشتغال و تولید نامگذاری شده است ، توجه به واحدهای صنفی می تواند اشتغال خوبی را به همراه داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه اصناف با کمترین میزان تسهیلات می‌تواند اشتغال ایجاد کنند، ادامه داد: از مسوولان انتظار داریم تسهیلات مورد نیاز برای واحدهای صنفی را در اختیارشان قرار دهد.

ابطال پروانه فعالیت بیش از ۹ هزار واحد صنفی در استان

رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی بیان کرد: سال گذشته پروانه فعالیت ۹ هزار ۴۰۰ واحد صنفی در استان مرکزی ابطال شد.

زند با بیان اینکه بیشترین پروانه های صنفی ابطال شده مربوط به اراک و کمترین مربوط به فراهان بوده است، افزود: شرایط رکوی حاکم بر بازار، افزایش نرخ مالیات و فشار قاچاق کالا از مهمترین دلایل ابطال پروانه های صنفی بوده است.

وی به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته اشاره کرد و افزود: ادغام ۱۶ اتحادیه صنفی، احداث برج اصناف به منظور کاهش هزینه‌ها تجلیل از برندهای برتر، اطلاع رسانی از واحدهای تولیدی استان از جمله مهمترین اقدامات صورت گرفته از سوی اصناف استان بوده است.

ضرورت ارائه تسهیلات ارزان قیمت به اصناف در شرایط رکود بازار

رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی بیان کرد: حذف حدود و حریم صنفی، دریافت مالیات بدون توجه به شرایط رکودی، روز بازارها، عدم ارائه تسهیلات به واحدهای صنفی، قاچاق کالا، مشکلات قانون نظام صنفی، کمبود سرمایه در گردش از مهمترین مشکلات حوزه اصناف استان عنوان شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: الزام خرید دستگاه‌های دولتی و دستگاه‌ها از واحدهای صنفی استان، عدم استفاده از کالاهای خارجی که مشابه داخلی دارند، ارائه تسهیلات ارزان قیمت، رفع موانع و قوانینی که هزینه تولید را بالا می برند، تسهیل در قوانین بیمه، مالیات و کار از مهترین راهکارها و پیشنهادات به منظور رونق واحدهای صنفی است.

انتهای پیام/س

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
چند رسانه ای

سیستان و بلوچستان مشکل آب دارد…

قصه آب …

چرا کارگران هپکو از رئیسی تشکر کردند؟

پدری از جنس صبر و مقاومت