دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت: ۱۶:۲۸:۱۴

سهم یک درصدی تحقیق و توسعه در واحدهای تولیدی نگران کننده است/کمیسیون صنایع مجلس به دنبال تغییر تکنولوژی در تولید است

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه افزایش واحدهای تحقیق و توسعه در واحدهای تولیدی لازم و ضروری است گفت: در حال حاضر یک درصد از واحدهای صنعتی دارای واحد تحقیق و توسعه هستند.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی:

سهم یک درصدی تحقیق و توسعه در واحدهای تولیدی نگران کننده است/کمیسیون صنایع مجلس به دنبال تغییر تکنولوژی در تولید است

تحقیق و توسعه

سهم یک درصدی تحقیق و توسعه در واحدهای تولیدی نگران کننده است/کمیسیون صنایع مجلس به دنبال تغییر تکنولوژی در تولید است

به نقل از اراک امروز سيد مهدي مقدسي عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در جلسه شوراي سياستگزاري چهارمين كنفرانس ملي ساخت و توليد ايران در اراک گفت: باید به گونه ای برنامه ریزی صورت گیرد تا این کنفرانس در سطح عالی برگزار شود و بتوان بر اساس دستاوردهای آن بخشی از مشکلات واحدهای تولیدی استان را برطرف کرد.

مقدسی با اشاره به اینکه صنعت استان دارای مشکلات متعددی است اظهار کرد: تعداد زیاد کارگروه های در نظر گرفته شده برای این کنفرانس خیلی مناسب نیست و باعث خستگی شرکت کنندگان می شود و بازدهی را کاهش می دهد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: در سال ۹۶ باید جهت گیری ها به سمت افزایش شرکت های دانش بنیانی باشد که از لحاظ کیفی فعالیت در خور توجهی داشته باشند.

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه افزایش واحدهای تحقیق و توسعه در واحدهای تولیدی لازم و ضروری است گفت: در حال حاضر یک درصد از واحدهای صنعتی دارای واحد تحقیق و توسعه هستند که خیلی زیبنده نیست و یک عقب گرد است.

وی با بیان اینکه امسال ۶۳ واحد برای راه اندازی واحد تحقیق و توسعه مجوز گرفته اند بیان کرد: از این تعداد ۳۳ واحد واحد تحقیق و توسعه را راه اندازی کرده اند.

مقدسی با تاکید بر اینکه امسال در کمیسیون صنایع مجلس به دنبال تغییر تکنولوژی واحدهای تولیدی هستیم افزود: بسیاری از واحدهای تولیدی از تکنولوژی های قدیمی و منسوخ استفاده می کنند که کارایی لازم را ندارند و به دنبال تغییر آنها هستیم.

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تغییر تکنولوژی واحدهای تولیدی نیازمند منابع است ادامه داد: به دنبال تامین منابع برای اجرای طرح هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در موضوع سرمایه گذاری خارجی هم به دنبال انتقال تکنولوژی هستیم و به دنبال آن باید سهم ساخت داخلی در پروژه های خارجی افزایش پیدا کند.

چهاردهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید ایران از دوم تا چهارم آبان‌ماه ۹۶ در دانشگاه صنعتی اراک برگزار می شود.

محورهای این کنفرانس را طراحی، ساخت و تحلیل به کمک رایانه، ریخته‌گری، عملیات حرارتی و فرآیندهای متالورژیکی ساخت، فرآیندهای شکل‌دهی مواد مهندسی، فرآیندهای ماشین‌کاری سنتی و نوین، اتصالات و تست‌های مخرب و غیرمخرب، آلیاژهای سبک، آلومینیوم و مواد هوشمند و مرکب، اتوماسیون و کنترل در ساخت و تولید، بیومکانیک و ساخت در مقیاس کوچک، انرژی و کاربردهای صنعتی در ساخت، تولید، مدیریت و نیازهای توسعه‌ای در ساخت و تولید تشکیل می‌دهند.

 photo_2017-09-04_13-41-16

انتهای پیام/ح

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
چند رسانه ای

سیستان و بلوچستان مشکل آب دارد…

قصه آب …

چرا کارگران هپکو از رئیسی تشکر کردند؟

پدری از جنس صبر و مقاومت