مدیر شیلات و آبزیان استان مرکزی گفت: دومین جشنواره بزرگ طبخ آبزیان شهرستان اراک در مجتمع تفریحی شیلاتی قزل پارک برگزار میشود.
حسن اکبری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به برگزار جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان اراک اظهار داشت: دومین جشنواره بزرگ طبخ آبزیان با هدف فرهنگسازی برای ارتقاء مصرف آبزیان بهعنوان یک غذای سالم روز چهارشنبه 12 اردیبهشتماه و همزمان با میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج) توسط بخش خصوصی و با همکاری مدیریت شیلات و آبزیان استان در محل مجتمع تفریحی شیلاتی قزل پارک اراک برگزار میشود.
وی با اشاره به فواید مصرف آبزیان و با بیان اینکه ماهی و انواع آبزیان یکی از مواد غذایی سالم به شمار میرود که باید مصرف آن در بین خانوادهها افزایش یابد گفت: پیشگیری از بیماریهای فشار خون, کاهش بیماریهای قلبی و عروقی, رشد و سلامت سیستم عصبی جنین, پیشگیری از بیماری آلزایمر و غیره بخشی از مزایای استفاده از آبزیان است که توصیه شده حداقل دو بار در هفته این غذا در سبد غذایی خانوار قرار گیرد.
مدیر شیلات و آبزیان استان مرکزی تصریح کرد: میانگین سرانه مصرف آبزیان در استان مرکزی حدود 9 کیلوگرم است که این میزان با میانگین کشوری فاصله داشته و حدود 2 کیلوگرم کمتر است.
اکبری با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزشی و جشنوارههای طبخ آبزیان به همراه توسعه مراکز عرضه آبزیان بهعنوان یکی از راهکارهای اصلی افزایش سرانه مصرف آبزیان در استان گفت: علیرغم محدودیتهای شدید مالی, در سال گذشته 4 جشنواره طبخ آبزیان در شهرستانهای خمین, تفرش و خنداب برگزار شد که پیشبینی میشود این برنامه در سال 97 هم برای تمام شهرستانها ادامه داشته باشد, گفتنی است در حاشیه برگزاری جشنواره طبخ آبزیان شهرستان اراک, برنامههای شاد و متنوعی هم به مناسبت جشن نیمه شعبان با حضور هنرمندان کشوری و استانی برگزار میشود.
دیدگاهتان را بنویسید