یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت: ۱۱:۵۳:۲۵

خاطرات دفاع مقدس یک ثروت ملی است

یارمحمدی گفت: کشور ما به خاطر داشتن روحیه ایثار و مقاومت از ثروتمندترین کشورهای دنیا است. میل به جهاد ارزشمند‌ترین دارایی فرهنگی و خاطرات دفاع مقدس یک ثروت ملی است.

مدیر آموزش بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس:

خاطرات دفاع مقدس یک ثروت ملی است

خاطرات دفاع مقدس

خاطرات دفاع مقدس یک ثروت ملی است

به نقل از دیار آفتاب، آئین رونمایی از ۴۰ کتاب دفاع مقدس استان مرکزی و تجلیل از فعالان عرصه ادبیات دفاع مقدس با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی در محل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برگزار شد.

میل به جهاد ارزشمند‌ترین دارایی فرهنگی

احمد یارمحمدی مدیر آموزش بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره لزوم استخراج گنج دفاع مقدس گفت: دوران دفاع مقدس به مانند یک تابلو نقاشی می‌مانند که هر ذره آن قابل دیدن و بهره‌گیری است.

وی ثروت فرهنگی کشور را میل به جهاد دانست و گفت: کشور ما به خاطر داشتن روحیه ایثار و مقاومت از ثروتمندترین کشورهای دنیا است. میل به جهاد ارزشمند‌ترین دارایی فرهنگی و خاطرات دفاع مقدس یک ثروت ملی است.

مدیر آموزش بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تصریح کرد: این ثروت ملی بایستی ساماندهی  و به نسل جوان انقلاب اسلامی منتقل شود.

یارمحمدی با اشاره تعداد کلاس‌های برگزار شده در حوزه آموزش و ادبیات دفاع مقدس گفت: سالانه بیش از ۱۵۰ هزار دانشجو در هر ترم با مفاهیم و ارزش‌های دفاع مقدس آشنا می‌شوند. نقش نویسندگان در انتقال مفاهیم و ارزش‌های دفاع مقدس بسیار حائز اهمیت است.

“اخراجی‌ها” ضعیف‌ترین سوژه دفاع مقدس را به نمایش گذاشت

وی با اشاره به فیلم سینمایی “اخراجی‌ها” گفت: اولین فیلم پرفروش تاریخ سینمای ایران در حوزه دفاع مقدس بود در حقیقت واضح‌ترین و ضعیف‌ترین سوژه دفاع مقدس را به نمایش گذاشت و اگر کسی از فضای دفاع مقدس مطلع و آشنایی لازم را نداشته باشد تصور می‌کند که همه کسانی که در دوران دفاع مقدس حضور داشتند  مجید سوزوکی‌ها بودند در حالیکه اینگونه نیست خیلی آن‌ها آدم‌های قوی بودند که می‌توانند هر کدام به یک اثر تبدیل شوند.

مدیر آموزش بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تصریح کرد: در سال ۹۳ در بنیاد حفظ آثار در کشور داستان‌های کوتاه، خاطرات شفاهی و داستانی در حوزه دفاع مقدس تهیه شد. باتوجه به ظرفیت استان‌ها ابلاغ شد که هر استان سالانه ۳۰ کتاب در حوزه دفاع مقدس تولید و منتشر کند.

یارمحمدی با اشاره به کارگاه‌های تاریخ شفاهی دوران دفاع مقدس گفت: در این زمینه افراد متخصص تربیت شده‌اند که بیش از ۱۵ کارگاه در این حوزه برگزار شده و مفاهیم و ارزش‌ها دفاع مقدس را تبیین کرده‌اند.

وی با بیان اینکه الگو در حوزه دفاع مقدس کم نداریمف گفت: متاسفانه الگوها بسیار هستند ولی گنگ هستند چراکه غبارروبی نشده و به درستی معرفی نشده‌اند.

لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه

رضا قمرزاده معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این مراسم بر ترویج و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تاکید کرد و گفت: تبیین و شناساندن مقام و منزلت شهداء به اقشار مختلف جامعه یکی از راه های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است. و امروز این اقتدار و امنیت را مرهون خون شهدایی هستیم که برای دفاع از اسلام و آرمان‌های انقلاب اسلامی پای در مکتب شهادت گذاشتند.

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خاطرنشان کرد: حضور در مراسمی که به نام شهدا باشد فیضی است که امروز نسیب من هم شده است.

رونمایی از ۴۰ عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس در استان مرکزی

مصطفی مشایخی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی نیز در ابتدای این مراسم ضمن خیرمقد گویی به حاضرین با تاکید بر لزوم تبیین فرهنگ دفاع مقدس گفت: استان مرکزی، استان ۷ هزار شهید است. شهدایی که جان خود را بخشیدند تا ما امروز در امنیت و آسایش باشیم.

وی با اشاره به ۴۰ عنوان کتابی که در این مراسم رونمایی شد، گفت: از سال گذشته و سه ماهه نخست امسال تعداد ۴۰ کتاب در حوزه دفاع مقدس در استان به رشته تحریر درآمده است که از این تعداد ۲۰ عنوان در حوزه کودک و ۲۰ عنوان در حوزه خاطرات و زندگینامه شهدا و شهدای مدافع حرم است.

انتهای پیام/ح

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
چند رسانه ای

سیستان و بلوچستان مشکل آب دارد…

قصه آب …

چرا کارگران هپکو از رئیسی تشکر کردند؟

پدری از جنس صبر و مقاومت