یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت: ۲۲:۲۷:۲۲

حفظ و مرمت اشیای تاریخی با هدف هویت‌بخشی اجتماعی انجام می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: حفظ و مرمت اشیا تاریخی و فرهنگی دارای اولویتی اساسی است زیرا بسیاری از این آثار، ریشه‌ها، آداب و تفکر نیاکانمان را عیان می‌کند و نمایش آن‌ها سبب هویت‌بخشی اجتماعی می‌شود.

حفظ و مرمت اشیای تاریخی با هدف هویت‌بخشی اجتماعی انجام می‌شود

حفظ و مرمت اشیای تاریخی

حفظ و مرمت اشیای تاریخی با هدف هویت‌بخشی اجتماعی انجام می‌شود

به نقل ازخبرگزاری تسنیم،سیدمحمد حسینی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 40 شی تاریخی و فرهنگی مربوط به دوره‌های هزاره دوم و سوم ق.م، ساسانی و دوره سلجوقی که در موزه چهارفصل اراک نگهداری می‌شدند مرمت می‌شوند.

وی افزود: این اشیا که شامل سفال، سبو، درپوش سفالی، پیاله، کاسه، کاشی محرابی، کتیبه سلجوقی، درپوش سفالی، خمره و اشیای فلزی می‌شوند، اشیایی هستند که به‌دنبال کاوش‌ها و حفاری‌های غیرمجاز به دست آمده‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: این اشیا، به‌دنبال کاوش‌ها و حفاری‌های غیرمجاز در محوطه‌هایی نظیر شهر آوه، شهر کرج ابودلف، دست کندهای تهیق و رباط آغاج خمین، آشتیان و منطقه نوبران ساوه کشف شده‌اند.

حسینی بیان کرد: حفظ و مرمت این اشیا باتوجه به ارزشی که دارند دارای اولویت اساسی بوده زیرا بسیاری از این آثار، بیانگر ریشه‌ها، آداب و تفکر نیاکان مان هستند که نمایش آن ها سبب هویت‌بخشی اجتماعی می‌شود.

وی ادامه داد: بنابراین میراث فرهنگی استان مرکزی با عزم جدی در حفظ و مرمت از آثار و اشیای تاریخی مصمم بوده و از هیچ تلاشی در این زمینه فروگذار نمی‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی عنوان کرد: موزه چهار فصل در تاریخ 10 آبان‌ماه سال 1355 به شماره‌ 1339 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید و در سال 73 پس از اتمام عملیات مرمت و بازسازی، به‌عنوان موزه‌ی باستان‌شناسی و مردم‌شناسی اراک بازگشایی و مورد استفاده عموم قرار گرفت.

انتهای پیام/ح

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
چند رسانه ای

سیستان و بلوچستان مشکل آب دارد…

قصه آب …

چرا کارگران هپکو از رئیسی تشکر کردند؟

پدری از جنس صبر و مقاومت