سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت: ۲۱:۱۸:۲۲

ایرانشهر سلامت

آمارهای رسمی اعلام شده از سوی سازمان‌های بین‌المللی نشان می‌دهد ایران دومین کشور جهان از نظر درمان و بهبود مبتلایان به کروناست.

طبق آمارهای رسمی سازمان جهانی بهداشت ایران در رتبه دوم درمان و بهبود بیماران کرونایی در جهان قرار دارد

ایرانشهر سلامت

«وطن امروز»، طبق آمارهای رسمی سازمان جهانی بهداشت، کشور ما بعد از چین بهترین روند را در تعداد بهبودیافتگان دارد و ۷۹/۷۹ درصد مبتلایان شناسایی شده تاکنون بهبود یافته‌اند. با توجه به اینکه ایران در جمع ۱۰ کشور اول بیشترین تعداد مبتلا به کرونا قرار دارد، میزان بهبودیافتگان «کووید-۱۹» آن قابل توجه است. چین با ۶/۹۳ درصد بهبودی مبتلایان در رده اول قرار دارد. آخرین آمار چین که خاستگاه ویروس کرونا محسوب می‌شود نیز قابل تامل است؛ چینی‌ها مدعی هستند فقط ۸۲۸۷۴ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده‌اند و ۴۶۳۳ نفر فوت کرده‌اند و ۷۷۶۴۲ نفر بهبود یافته‌اند و این به معنای بهبود بیش از ۹۳ درصدی مبتلایان است. خیلی‌ها به آمارهای چین تشکیک کرده‌اند اما با توجه به اینکه در روزهای اخیر تعداد مبتلایان به کرونا ناچیز شده، می‌توان حداقل به درصد بهبودی‌ها کمتر شک کرد. در مقابل روند بهبود کشور ما نسبت به کشورهای پیشرفته جهان با فاصله بهتر است و فقط سوییس و آلمان به آمارهای ایران نزدیک هستند. این آمارها نشان می‌دهد نظام سلامت و درمان ایران با وجود تمام تحریم‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی موفق شده از آزمون بزرگ کرونا سربلند بیرون بیاید. مسؤولان کشورمان حتی از خالی بودن ۶۰ درصد تخت‌های بیمارستانی که برای کرونا در نظر گرفته بودند، خبر می‌دهند. بعد از ایران، سوییس با ۷/۷۸ درصد و آلمان با ۸/۷۷ درصد بهبود در رتبه‌های سوم و چهارم قرار دارند. سوییس با ۲۹۷۰۵ و آلمان با ۱۶۳ هزار مبتلا در رتبه‌های هفدهم و ششم ابتلا قرار دارند.
بررسی آمار کشورهایی که بیش از ۲ هزار مبتلا به کرونا دارند نشان می‌دهد ایرلند با ۹۴/۶۴ درصد و اسپانیا با ۵۷/۵۷ درصد بهبود در رتبه‌های پنجم و ششم هستند.
جالب اینکه کشورهایی چون انگلستان و هلند از دادن آمار بهبودیافتگان امتناع می‌کنند. تعداد مبتلایان در انگلستان ۱۷۱۲۵۳ نفر و تعداد قربانیان کرونا ۲۶۷۷۱ نفر اعلام شده و این یعنی ۶/۱۵ درصد مبتلایان در انگلستان فوت می‌کنند. این آمار بسیار بیشتر از میانگین جهانی یعنی ۶ درصد است و می‌توان گفت بریتانیایی‌ها به احتمال زیاد در درمان و بهبود هم دچار چالش‌های بزرگی هستند.
بررسی جدول کشورهایی که بیش از ۲ هزار مبتلا به ویروس کرونا دارند، نشان می‌دهد فرانسوی‌ها نیز در درمان بیماران ناکام بوده‌اند. در فرانسه فقط ۵۹/۲۹ درصد مبتلایان بهبود یافته‌اند و ۵/۱۴ درصد مبتلایان نیز قربانی شده‌اند. آمار فوت‌شدگان در فرانسه بسیار بیشتر از میانگین جهانی است. در جدول مذکور وضعیت کشورهای اروپایی چون سوئد، پرتغال و بلژیک نیز وخیم‌تر از حد تصور است. در این جدول آمریکا نیز وضعیت آشفته‌ای دارد و فقط ۴/۱۴ درصد مبتلایان بهبود پیدا کرده‌اند. در آمریکا ۱۰۹۵۳۰۴ نفر مبتلا شده‌اند و تاکنون بهبود فقط ۱۵۵۷۳۷ نفر تایید شده و این به معنای آن است که در جدول در رتبه‌ای بهتر از پانزدهم قرار نمی‌گیرد. آمار بهبودیافتگان در آمریکا بسیار ناامیدکننده است و درمان در این کشور هزینه بسیار گزافی دارد، در حالی که در ایران درمان کرونا رایگان است.
علیرضا وهاب‌زاده، مشاور وزیر بهداشت درباره آمارهای شگفت‌انگیز بهبودیافتگان ایران نسبت به کشورهای دیگر به «وطن امروز» گفت: رسیدگی مطلوب به بیماران کرونا و آمار بالای بهبود نشان می‌دهد در علم پزشکی و در حوزه درمان پیشرفت چشمگیری داشته‌ایم. حتی کشورهای پیشرفته و سایر کشورهایی که تحریم هم نیستند، روند بهبود و درمان بیماران کرونایی آنها ناامیدکننده است. هیچ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی معطل نمی‌شود و تمام مبتلایان بستری هستند و به آنها رسیدگی می‌شود.
وی افزود: بسیاری از کشورها به علت وضعیت وخیم بیماران دست به انتخاب بیمار می‌زنند و فرصت رسیدگی به برخی بیماران به وجود نمی‌آید. نظام سلامت ایران با کرونا غافلگیر نشد و به علت سازماندهی بسیاری از نهادها مانند ستاد فرمان اجرایی امام(ره)، ارتش، سپاه و… و همچنین همراهی مردم، شرایط تا حدود بسیار زیادی کنترل شد.
انتهای پیام/mh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
چند رسانه ای

سیستان و بلوچستان مشکل آب دارد…

قصه آب …

چرا کارگران هپکو از رئیسی تشکر کردند؟

پدری از جنس صبر و مقاومت